PALETNI REGALI

Upravljanje skladištem može se ostvariti na najefikasniji način sa posebno izgrađenim regalnim sistemima za skladištenje robe na paletama.
Korištenje skladišnih regala je presudno za održavanje proizvoda, smanjenje troškova i povećanje produktivnosti.
Skladišne ​​sisteme često koriste logističke firme, maloprodajne ili veletrgovine.
Skladišni sustavi omogućuju vam da taj prostor koristite maksimalno efikasno, čak i ako je vaš postojeći prostor mali, dok regali na skladištu pomažu u održavanju materijala u redu, štite ih od opasnosti po okoliš i lako im pristupaju.

Skladištenje proizvoda u sistemima regala na velikoj visini, sasvim je dobro rješenje za korisnike koji žele uštedjeti prostor, a mala preduzeća ih obično preferiraju.
Zbog velike visine palete i dostupnosti podesivih paleta, može nositi veliki broj proizvoda. Ova funkcija omogućava polja koja se koriste na efikasan način i pruža direktan pristup svim proizvodima.

Ovisno o namjeni i površini koja se instalira, drugi sustavi regalnih sustava su pogonski, viseći, pomični i spratni regalni sustavi s zadnjim vratima, šatlom, međukatnim policama, konzolnim, kliznim, dvostrukim dubinama, čeličnim sistemima polica i uski koridorski regalni sistemi.
Ovi skladišni regalni sustavi izrađeni su od nehrđajućih materijala u smislu dugog vijeka trajanja i trajnosti.