O NAMA

Prodoor je vodeća firma sa dugogodišnjim iskustvom u nabavci prodaji isporuci i ugradnji svojih proizvoda.

Mi smo dinamičani i konkurentni koji možemo osigurati viši standard kvaliteta, od trenutno ponuđenih na tržištu. Od početka svog djelovanja Prodoor je usmjerena u potrazi za rješenjima i potrebama naših kupaca s naglaskom na kvalitet, pouzdanost i djelotvornost svojih proizvoda.

Svi proizvodi Prodoor su strogo testirani od strane najuglednijih institucija za potvrdu nivoa stvarne sigurnosti. Dobijeni certifikati potvrđuju kvalitet proizvoda i kupcima garantuju kupovinu sigurnog proizvoda za dugogodišnju upotrebu. Svi proizvodi su patentirani i poznati po svojim inovativnim i jednostavnim dizajnom koji omogućava da se prilagodi u bilo koju vrstu enterijera i eksterijera.

Zašto Prodoor?

Naša snaga je sposobnost proizvodnje prodaje i ugradnje proizvoda visokog kvaliteta, pružanje usluga savjeta peilikom odabira, i garancija proizvoda od 24 do 60 mjeseci, i postgarantni rok od 10 godina., drži nas na najvećem nivou u okruženju. Naša fleksibilnost nam omogućuje da zadovoljimo potrebe naših kupaca. Naš cilj je ponuditi vrijedna rješenja koja traju.

Siguran i pouzdan

Mi smo potpuno svjesni da pouzdanost i svakodnevno korištenje naših proizvoda utiče na sigurnost i zaštitu osoba u domovima ili na radnom mjestu. Iz tog razloga Prodoor proizvodi su dizajnirani i proizvedeni s najvećom njegom i pažnjom, u stvari, kvalitet se stalno prati da bi osigurali našim kupcima proizvode s maksimalnim kvalitetom u dugoročnom korištenju, a u isto vrijeme da odgovaraju estetski enterijeru eksterijeru i arihtekturi objekata.

Naša obaveza je da se trajno održava kvalitet.

Dizajn i estetika

Naši proizvodi se koriste u privatnim kao i poslovnim okruženjima zahvaljujuci modernom stilu, stvaraju savršeni sklad naglašavajuci njenu ljepotu. Dizajneri su maksimalno sakriti tehnološku složenost kako bi se poboljšao vanjski izgled proizvoda, površina je savršeno ravna estetski primamljiva i zaštićena maksimalno od mehanički oštećenja i prilagođena dugotrajnom održavanju raznim hemijskim sredstvima.

Performanse

Zahvaljujuci upotrijebljenim materijalima i tehnologiji koji se koriste, naši proizvodi štede energiju i nude vrhunsku pouzdanost i sigurnost. Prodoor garantuje ne samo za kvalitet proizvoda, nego i za preciznost u mjerenju a posebnu pažnju polažemo na kvalitet montaže.

Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju!